top of page

VELKOMMEN TIL ALIVE ENTERTAINMENT AS

Alive Produksjoner» så dagens lys i 2012 av eier og daglig leder Morten Andersen (44) som, etter mange år som artist i lokale band, bestemte seg for å gjøre alvor av hans ønske og interesse for å ta etablere seg sterkere i bransjen han brant for. Det startet med små lokale oppsettinger på shoppingsentre og markeder, samt eventer for bedrifter i Rogaland.  Selskapet ble omdannet til AS i 2020 og samarbeidet med flere store produsenter og artister i Norge skjøt fart – Bl.a. Atle Pettersen, Tor Erik Gunstrøm, Benny Borg, Alexx Alexxander, Åge Sten Nilsen og Bjarne Brønbo blant flere. Fra å arrangere produksjoner for bl.a. Victoria Production og Taran AS går virksomheten nå over i en ny spennende fase og produserer forestillingene fra bunn av i datterselskapet Alive Entertainment AS .  Først ut er «Folk og Røvere i Kardemommeby». Flere produksjoner er under planlegging, så her er det bare å glede seg.

 

Med i produksjonsarbeidet for Alive Entertainment AS er også Gusty Utterdahl (62), som frem til sommeren 2023 var ansvarlig for de store musikalene på Chateau Neuf i Oslo. I dag er han tilbake i sin favoritt-funksjon som produsent for turnévirksomhet rundt i hele landet.   Han driver også selskapet «The show must go on AS» med sin kollega Åge Sten Nilsen.  Som produsent har han hatt ansvaret for bl.a. musikalene «Grease», «Flashdance», «Sister Act», «Jersey Boys», «Jungel boken» og Teigenmusikalen «Optimist». Tidligere har han hatt regi og lysdesign på bl.a. oppsettinger av «Chess, en visuell konsert», «Les Miserables, en visuell konsert» og «Jesus Christ Superstar».  Tidlig på 2000-tallet jobbet han i underholdnings-avdelingen i Tv2 som prosjektleder og produsent for bl.a. «Farmen, sesong 6 og 7», «Gylne Tider, sesong 1-4», «DDE, Gul tur» og «Alt for Rognan». 

Teamet vårt.

Et fantastisk team av dyktige mennesker som gjør dette mulig.

Gallery

EVENTGALLERI

HVA VÅRT PUBLIKUM SIER

An Unforgettable Experience

“Alive Entertainment AS exceeded my expectations with their attention to detail and creativity. They truly made my event unforgettable.”

Samantha Lee

bottom of page